I låve med Donald

fullsizerender

Kan Donald Trump bli neste amerikanske president? I går var jeg i en låve med Republikanernes kandidat og hans iherdige supportere. Da fikk jeg bekreftet alle mine fordommer om at mannen er like fæl som han fremstår på TV. fullsizerender

Vi kjørte langt inne i de dype skoger i Virgina til en liten tivolipark i Leesburg for å møte de røde og farlige som nå hyler ut»We will make america great again», «Lock her up», » Trump that bitch», «Build the wall» (red.anmerk: mot Mexico) og andre hatske slagord taktfast.Allerede i den lang køen merket vi at det er mye hat og bitterhet blant hans blendahvite tilhengere. Rundt 2000 av de rundt 8000 som hadde møtt opp fikk komme inn i den gamle låven.img_2973
Blant talerne som varmet opp for Trump var Oliver North,senator Rick Santori, senator Dick Black, tidligere Guvernør George Allen og flere andre kjente republikanerne som som slengte ut grove påstander som manglet dekning om at USA har den høyeste skattenivået for bedrifter i verden,at Hillary Clinton har startet alle kriger de siste årene, at Clinton er en kriminell som har utført groveste kriminalitet siden andre verdenskrig.
img_2960 Hans påstander i talen var usammenhengende og manglet logikk, men han fridde til veteranene og de sterkt kristne i forhold til fokus på sikkerhet. Han skulle gjøre gjøre Amerika trygg igjen Mannen som prøver å bli president ved å sparkemotstanderne manglet sjarm og det var ikke en eneste setning som kom fra han jeg var enig i. Hans kommunikasjon med salen minnet om scener vi hadde sett i Tyskland i slutten av 30-åra. Han appellerte til patriotismen og nasjonalisme mens folk skrek USA og sang nasjonalsangen underveis mens små barn tilstede gråt.

Det som var mest skremmende var hans selvsikkerhet og publikums oppildnet hat mot Hillary Clinton.

Da vi kjørte ut fra de mørke skoger hadde jeg vondt i magen og var kvalm av alt vi hadde hørt og sett. La oss be at han ikke blir neste president!
img_3043

About The Author

Nina

Nina Hanssen er en journalist, foredragsholder og erfaren møte- og debattleder opprinnelig fra Trøndelag. Hun er allsidig og har skrevet 5 bøker om blant annet positiv psykologi, pusteteknikker, politikk, slektsforskning og løpeteknikker. Hun er en populær foredragsholder og har også stand up show sammen med Vigdis Jordal.

Leave A Response

* Denotes Required Field