Ros og referanser

«Nina har holdt kurs for lokalt tillitsvalget i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke. Tema var hvordan skrive gode leserinnlegg, selge inn saker i lokalpressen og kontakt med lokalt folkevalgte. Med god kjennskap til lokaldemokratiet og foreningsarbeid i frivillig sektor traff forelesningen svært godt i forhold til deltakernes behov. Det som gjør Nina til en spesielt egnet foreleser i slike sammenhenger er hennes evne til god og nær dialog med nær sagt alle mennesketyper og folk med ulike ståsted og forhåndskunnskap.»

Ragnhild Aasen Jacobsen, LHL

«Som møteleder stiller Nina alle de spørsmålene som andre burde ha stilt. Og hun gjør det på en direkte, men likevel sjarmerende måte.»

Claus Diseth, tidligere VG Journalist og nå daglig eier av MC-Reiser.com AS

«Tusen takk for et flott lunsjforedrag! Fikk bare gode tilbakemeldinger, folk syntes det hadde vært interessant og morsomt, og tror de satte ekstra stor pris på at du var "en av oss", altså journalist.

Birgit Schmidiger, Redigerer i Kamille, Egmont Publishing

"Nina er en meget dyktig journalist som har ansvaret for våre portrettsaker. Nina har stor arbeidskraft og leverer sine prosjekter til avtalt tid. Nina har vært fast medarbeider for magasinet Det skjer i Lørenskog siden oppstarten våren 2012."

Kai Martinsen, Ansvarlig redaktør i magasinet «Det skjer i Lørenskog»

"Nina er supereffektiv, veldig engasjert og utrolig kreativ. Hun leverer langt over det man kan forvente av normale mennesker."

Aina Johnsen Rønning , Journalist i Advokatbladet/redaktør av Slekt og Data

"Nina Hanssen er et fyrverkeri og relasjonsbygger du sjelden har sett maken til. Med hennes engasjement og evne til å dra inn riktige kontaker ble Female Business Innovation Conference til. Det er en fryd å jobbe sammen med Nina. Sammen skapte vi en gründer konfereanse for kvinner i samarbeid med Oslo Innovation Week. Tilbakemeldinger fra OIW, deltakere, foredragsholdere og samarbeidspartnere var helt fantastiske! Takket være Nina sitt engasjement, positivitet og fantastiske energi som er uunværlig i et slikt arrangement, klarte vi å skape en inkluderende, inneholdsrik, faglig god konferanse med masse glede og inspirasjon til videre vekst."

Anita Andersen, Styreleder og Daglig leder FBI Conference. Daglig Leder Lindani AS. Grunnlegger av YourPower.no

"We asked Nina to come and talk about flow in the workplace as a way of helping our small team make the most out of our sometimes complex and challenging jobs, both individually and as colleagues. She helped us develop some common language to communicate our needs to each other and a deeper understanding of how we might take opportunities to make the most out of our daily lives." Sarah Prosser "We spent a lovely afternoon with Nina who introduced to some new interesting concepts and gave us some food for thought. She created a comfortable atmosphere for us to have an open discussion about best ways to build our small team." Elisabeth Bøe

Sarah Prosser and Elisabeth Bøe, British Council Norway

"Bestiller du Nina, får du en proff møteleder, eller en utrolig motiverende og inspirerende innleder. Som medietrener lærer hun deg alt du bør vite om media, inkludert sosiale medier. Bare gode tilbakemeldinger på Nina!"

Sigrun Torrison, Tidligere LO STAT sekretær og nå grunder av selskapet "Vi Kan» AS

"Nina kaller det flow. Jeg kaller det engasjement, arbeidsglede og arbeidslyst. Jeg vet at det skaper energi. Energi er helt nødvendig for å løse krevende oppgaver. Dette gjelder både sosialfaglige oppgaver og politiske oppgaver. Innimellom trenger vi påfyll og inspirasjon. Kanskje Nina kan gi dere det med sitt flowforedrag? Prøv da vel!»

Mimmi Kvisvik, Leder av Fellesorganisasjonen (FO)

"Nina holdt kurs i et viktig emne for oss – flow (også kalt «flyt») – med basis i solid forskning. Kurset ga en del gode innspill til hvordan ansatte i praksis kan bidra til mer flow i arbeidshverdagen. Ledere har en spesiell rolle i å kunne tilrettelegge for mer flyt blant annet ved å tilpasse oppgaver til kompetansenivå og interesser."

Jan Olav Haugen, Rådgiver kompetanse- og organisasjonsutvikling, Skedsmo kommune

15.10.2015 opplevde vi i Econa Oslo/Akershus et spennende foredrag med Nina Hanssen der Styrenettverket hadde invitert til medlemsmøte med tittel «Flow me to the Moon». Nina og hennes gode medhjelpere innledet med å synge «Fly med to the Moon» med en morsom vri og tok oss alle med storm. Deltakerne glemte helt tid og sted, og Nina leverte en flott presentasjon der forskningsbasert viten omkring Flow ble presentert på en humoristisk måte. Flere kreative kunstneriske innslag ble presentert, noe som skapte en ekstra fin «Flow» denne kvelden. En mer engasjert foredragsholder skal man lete lenge etter, og man merker straks at Flow er et tema som hun brenner for og har store kunnskaper om!

ninajuletilbud40-page-001

Jan L. Andersen – Leder av Styrenettverket , Econa